Haho.Me страница
Как вълците бяха преметнати да станат кучета

от Мирослав Трифонов добавена на 18/05 Смешни картинки 207 1

Как вълците бяха преметнати да станат кучета

Имало едно време, когато всички кучета били диви и свободни, без да има никакви домове или хазяи. Но едно малък кученце на име Баркли имало различна идея. То било доста лениво и предпочитало да спи и да се разхожда из близкото село, вместо да лови храна.

Един ден, докато се разхождало до пазара, Баркли забелязало майстор, който изработвал красиви и уютни къщички. Идеята му веднага запалила кученското му въображение. Баркли решил, че ако има своя собствена къщичка и хазяин, той ще получава всичко, което иска, без да трябва да се замарява да лови храна.

Така, като верен кучето силен характер, Баркли решил да се приближи до майстора и му показа колко сладко и безпомощно може да изглежда. Той се навел и започнал да лая с най-сладките и измамнически звуци, които можел да направи.

Майсторът, като бил обаян от неговата присъща симпатичност, решил да му построи малка къщичка и да стане негов хазяин. Така започнало домашното куче-приключение на Баркли. В кратко време, всички кучета в околността видели как Баркли се наслаждавал на комфорта и обичта на своя нов дом и поискали си собствени къщички и хазяи.

И така, домашните кучета се появили, благодарение на измамническата умелост на Баркли и желанието на хората да имат лоши компаниони, които да ги радват и дразнят в едно и също време. Оттогава, кучетата станали най-добрите приятели на хората и ни радват с безкрайна любов и веселба.

5.0
Оцени тази картинка